Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Generelle oplysninger

Klitmøller Rig Wear

CVR nr.: 42000809

Lager og kontor:
Amtsvejen 6 3390 Hundested
Danmark

E-mail adresse: info@krw1989.dk

Telefon: 4540195656

Etableringsår: 1989

Egne varemærker:
Klitmøller Rig Wear, Lynæs denmark, SUP culture, Lin Bomb, Dogville, Surf Classic Denmark

Priser

Hos Klitmøller Rig Wear tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling Klitmøller Rig Wear modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.
MobilePay og PayPal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
Levering

Klitmøller Rig Wear tilstræber at afsende ordre indgået inden KL 14.00 sendes samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag,

Vi bruger DAO, GLS, Bring,Post Nord via Shipmondo.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Reklamationer skal leveres til vores adresse. Det påhviler Køber at betale evt. fragtomkostninger ved indleveringen mens Klitmøller Rig Wear betaler for fragten for den varer der byttes til.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til :

KLITMØLLER RIG WEAR

Amtsvejen 6A

3390 Hundested

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

 

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

-       Hvor du modtager ordren.

-       Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i een ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omgange.

-       Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

-       Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returnerings omkostninger skal du selv erholde.

Inden 14 dage regnet fra modtagelses tidspunktet skal du give meddelelse om,   at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@krw1989.dk
I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelses formular og sende med retur. Fortrydelsesformularen finder du i forbindelse med returlabel. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

-       Nedsatte varer, Tilbuds varer, 2. sorterings varer.

-       Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelses formular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

FIND RETURLABEL HER

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelses tidspunktet - af returneringen.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leverings form end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

 

 

 

   Sidst opdateret MAJ  2022
Persondatapolitik & Cookies
Oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. Persondataloven.

   
Opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Klitmøller Rig Wear og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes iht. Bogførings lovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerheds kontrollen revideres løbende for   altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk - hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.


 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte KLITMØLLER RIG WEAR; AMTSVEJEN 6 3390 HUNDESTED
 Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.05.2022

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular (ret til og gem som PDF)