Klitmøller Ponchoen i luksus kvalitet hitter

Ponchoerne fra Klitmøller Rig Wear er blevet utrolig populær i Danmark og Tyskland til aktiviteter som vinterbadning, svømning i havet, surfing, omklædning i det fri og hygge derhjemme. Vinterbadning er blevet en folkesport, og ponchoen er blevet en populær accessory til at trække over hovedet lige efter det kolde gys, så man hurtigt kan få varmen igen.

Ponchoen, også kendt som badeponcho, surferponcho eller havponcho, er lavet af holdbar 100% bomuld med frotté indvendig og velour udvendig, hvilket giver en blød og luksuriøs følelse. Bomuld har også en stor sugeevne, så man tørrer hurtigt og behageligt.

Se mere i webshoppen >

Ponchoen giver også god plads til omklædning, så man ikke behøver at stå nøgen på stranden eller ved friluftsbadet. Man kan nemt skifte badetøj under ponchoen eller tage bukser og trøje på efter en surf-session. Derfor er ponchoen også blevet populær blandt surfere, paddle boarders og vandsportsentusiaster.

Ponchoen er også ideel til at holde varmen på vej til stranden eller tilbage til badehuset. Og selvom man ikke skal på stranden, er ponchoen stadig behagelig at bruge derhjemme som en hyggelig og varm krammer foran brændeovnen.

Til vinterbadning er det vigtigt at have en god hue for at holde hovedet varmt. Klitmøllers Rig Wear har også et stort udvalg af huer som også kan ses i webshoppen.

For at bevare ponchoens kvalitet og sugeevne, anbefales det at vaske den med et colour-vaskemiddel og undgå skyllemiddel og blegemiddel, som kan ødelægge farverne og sugeevnen. Tørretumbleren bør også undgås, da den slider på tøjet og trækker fibre ud af ponchoen.

Alt i alt er Klitmøllers poncho blevet en populær og praktisk accessory til forskellige aktiviteter og hyggelige stunder derhjemme.